Saturday, August 22, 2009

new face

Assalamualaikum smua....

Alhamdulillah bersempena 1 Ramadhan 1430 Hijriah, maka wujudlah blog ini...hehe

Niat nak buat blog nie da lame tp, xberkesempatan... harap dpt bertukar2 pendapat dan buah fikiran...
p/s: aku nie muka baru kat sni, jd jgn la gelakkan kalau nmpk ada kekurangan...nnt akan aku perbaiki dari semasa ke semasa...



7 comments:

yuyun said...

welcome ted!! yeay! im the first commenter..
biasela tu.. sume blogger start dengan jadi beginner dulu..

aku follower pertame! yeay!

Mr.N said...

cayala ted...=)
i'm 2nd hehe..=)

pepatah hasnan:
jangan ingat semua yang kita buat semua orang akan suka, tp kite kena ingat apa yang kita buat, kitalah yang paling suka..=)

renung2kan dan selamat beramal hehe...

fana said...

Akak br prasan ur blog nihhh....

Welcome to the world of blogging...:)
All d best...~

ted said...

wah...maceh smua atas sokongan...

+yuyun+
nnt ajar aku tau cena nak handle menda2 nie..hehe~

+Mr. N aka Abg Nan+
makasih atas sokongan abg nan...hehe
baru blajar jd blogger...
sya suka pepatah 2...btol sgt, sya stuju...

+fana aka kak fana+
maceh kak! hehe...bru nak blajar...

Hariq-Sha said...

selamat datang ke alam blogging, ted!! :)

carmail said...

wow.. dah ade blog rupenye.. dlm diam..:p

ted said...

+Hariq-SHa aka ain+
maceh2! baru nak blajar jd blogger...heee~

+carmail aka kamil+
ala, ko pn ada blog bukan nak cakap seyh!