Tuesday, October 13, 2009

BiOmeD oPen hOUse '09

Assalamualaikum wbt dan salam sejahtera...

Ape khabar smua pengikut2 dan pembaca2 blog ted (ade ke? haha~)
Kali nie, ted nak updatekan pasal open house kos yg kitaorg wat aritu. walaupon dah lame, tp baru jerk nak update sbb ted xsempat, lgpon 2,3 hari nie ted xbrape nak sihat la...hehe~

K lah, bnyk plak celoteh drpd ted nie kan...erm, pasal majlis nie. majlis nie diadakan pd 10/10/09 hari Sabtu lepas. lokasinya plak sgt strategik iaitu kat tingkat 12, rumah no 7 Plaza Rah (terima kasih kpd tuan rumah...hehe). majlis ini dihadiri oleh "ramai" kawan2 ted, secara totalnya 15org, lebey kurang 15% drpd semua biomed batch ted la. secara tepatnya 24% drpd semua yg menyambut Aidilfitri dlm batch ted...

majlis bermula pada pukul 12tghari dan tamat pada pukul 2ptg...walaupon dengan kehadiran sedikit, namun sambutan masih lagi meriah. antara makan2 yg ada pada hari itu: nasi terhimpit, kuah kacang, lontong, mee kari, roti jala + kari ayam, lemang, bihun (buatan mizz yanie) dan air sirap...banyak sgt makanan sampai kitaorg xhbs makan...heeee~

owh! lupa lak, antara yg hadir pada hari tersebut adalah: Wanie Aziz, Zafirah Ab, Firdaus Kamarulzaman, Muhd Hanis, Pika Afiqah, Noriffa Abdullah, Wanleeyana Kamil, YAni Yg HEpi, Jaa Fariezza, Nur Amira, Mizz Yan, Che Muda aka Nieza, Afriza Af, Putri Ayu dan last but not least Ted Dauz...(hampir smua ada kat dlm FB...hehe)

jom, layan pixa dlu...hehe~

"nie la kami smua yg menghadiri open house tersebut...=)"

"wah! semua pn dah lapar nie, tggl nak ngap jerk, tp tggu dlu...ketua xbaca doa agiw"

"masa mkn pn sempat lg snap2!"

"biasa la kami...photogenic (btoi ka?)"

"ble golongan perempuan beraksi didepan kamera, penat tangan golongan lelaki memegang kamera...ahakz"

majlis nie kira julung2 kali diadakan la, dan maybe juga kali terakhir diadakan sbb kami semua dah final yr, so dah grad nnt dah xde masa la sgt...atas dasar itu lah kami dengan bermati-matian mempromosikan majlis nie kpd smua supaya hadir, ttp penyertaan sgt la diluar jangkaan kami sampaikan satu tahap kami ingin jerk batalkan tp atas alasan maybe kali nie adalah yg terkahir so proceed gak walaupon xramai org...pd yg xhadir, maybe ada alasan mereka masing2, tp satu jerk ted nak ckp, TERIMA KASIH kerana telah mengecewakan hampir smua yg dtg pada hari tersebut sampaikan kwn ted dah give up...dia ckp, nie kali terakhir dia nak handle, nxt time, dia xkan handle lg aktiviti yg melibatkan semua org sbb nie bkn kali pertama kami dikecewakan...Sedey sgt ble kita dah bersusah payah sediakan everything, dr awal kami uruskan sendiri...fine, xnak tlg xpe, tp at least dtg la...gembira skit kami apabila melihat ramai kengkawan dtg, berbaloi gak usaha selama nie, tp apakan daya kan (wah! tber emo plak pakcik nie sorg, nie hri baik, bulan baik, buat ape nak gado2???)

panjang plak entri kali nie jadinya...tp xpelah, kepada sesiapa yg mengenali diri ini dan terbaca post nie dan terasa plak pedasnya, 1001 kemaafan sya ucapkan...bkn niat dihati utk memangkah sesape, tp just utk meluahkan isi hati yg udah lame terpendam...itu ajer...

2 comments:

yuyun said...

takpe ted.. sedih2 pun, peyot kenyang kan?~~ huhu..

ted said...

kenyang 2 mmg la kenyang, tp suasana 2 xmenggambarkan situasi yg sebenar...huhu~