Saturday, November 7, 2009

keMerdeKaan diCapai

tajuk entry ted kali nie cam xley blah je kan...haha~ tp ada kaitan dgn ape yg ted nak kongsi la...cuba teka pasal ape? erm...xyah jwp la, biar ted je jwp, psl exam...ted da hbs exam....weeeeeee~ gumbira sgt...hehe...hbs exam da lame, tp br nak update kat blog....mesti pembaca2 smua tertunggu2 entry dr ted kan? ala, xyah malu2 ted tau...

erm...seperti yg dlm entry sebelum nie, ted da bg senarai paper ted kan...so da tau la ted hbs ble exam...paper last 2 pg, hbs je trus wat plan...hr nie nak g tgk wayang, tp sblm 2 kna g fak dlu (exam di klj) sbb nak settlekan lab jap...then pas hbs lab kuar la ngan kawan baek ak...hehe! musti dia bangga kalau dia bc entry nie...isk! hbs jerk exam trus nak enjoy kan. of course la sbb tertekan selama 3 mggu utk menghadapi exam...haha~

hari tu kami tgk cter "NINJA"...skit pasal cter nie, bg ted xde la besh sgt sbb jln cter dia cam biasa je, slow and steady je...adegan mendebarkan xde la sgt...part ak paling sker adalah masa lawan2, yg 2 mmg best, hebat skali...haha~ tp kalau nak tau sbnrnya ted tertukar dgn NINJA ASSASSIN...haha..nak tgk ninja assassin, tp tgk cter ninja len..."ak keliru...haha".salah cter upanya~

"nie adalah NINJA yg ted ckpkan 2..."

pas hbs 2, balik trus sbb mlm ada plan lg...sebelah mlm nya lak kami reramai, biomed + nutri + pdr + evh (yg nie tmbhan sbb ted luper lak...haha~) pergi kuar mkn2 kat Stevens Setapak...ramai seyh join, ada 4 buah keta penuh, smua dlm 21 org kalau xsilap...pas hbs sonok2 mkn, kitaorg pegi lak jenjalan kat KLCC nye taman...heee, nie idea ted la ajak diaorg smua, pastu smua cam stuju jerk.eh! bkn smua, kali nie yg g 3 buah keta jerk, 1 lg xdpt join...besh sesgt! enjoy gler ah...tp sblm sampai tu thiru bwk keta sampai sesat, haha...seb bek ada penunjuk arah yg cekap mcm ted...lalala~ lg satu, ada peristiwa menakotkan berlaku, xyah cter nnt thiru marah...haha...thiru len kali bwk keta berhati2...=)

"inilah kami smua yg join mkn2 pada mlm itu...laki bape kerat je...haha~ oppsss, illi, ak amik gmbr ko nye nie...sowi yek, ak xbwk kamera...hehe~"

hr khamis xde kemana2 sbb ted kna mengabadikan diri kepada lab...haha...hr jumaat lak, pg masih dgn lab, pas hbs solat je...jumpa la mamat sorg nie...(sowi padel! hehe, he's one of my best friend gak...ted kan ramai best friend...haha)...sblm 2 dia da ajak ted pegi tgk phobia 2, tp ted ckp xley, pastu jumpa ptg 2 ted ajak jela...so dia pn dgn gumbira yg teramat sgt (hyperbola nie) pn bersetuju...hehe...so kitaorg g la ptg 2, tiket kol 240ptg...

skit info pasal cter Phobia 2 nie lak, bg ted, diulangi bg ted shj cter nie xde la besh sgt sbb ted punya expectation adalah tinggi utk melihat filem yg dibuat adalah jauh lebih menakotkan drpd Phobia 1...utk filem kali nie lak, lebey kepada biasa je, walaupn ada adegan2 yg terkezut 2, tp skit je...cam biasa ianya adalah gabungan2 cter, ada 5 cter...

cter1: ok la...tp bosan gak!
cter2: ada la part2 buat ak terkezut...hehe...tp bosan~
cter3: pasal kematian anak sbb takot nak lari dr hantu...cian anak dia...isk3~
cter4: nie plak pasal zombie...tber lak...cam xley blah jerk~
cter5: besh of the besh...yg nie bkn takot, tp lawak gler arr...seyes, kalau ted nak ulang tgk, ted nak tgk part nie jerk...yg nie ted bg 2 thumbs up~

"inilah cter Phobia 2"

itu la pasal phobia, then hbs trus balik gak sbb mlm nak g tgk cuci the musical...yg nie nnt ted update len ek...pg nie, InsyaALLAH...

itu la pasal ape yg dicapai oleh kemerdekaan selepas hbs exam, mmg enjoy hbs...sonok pas2 kita tertekan, then lepaskan everything...weeee~
tp skg da start tertekan balik dgn lab work...doakan ted mampu mengharunginya ya wahai blogger2 serta pengikut2 blog ted sekalian....heee~

2 comments:

~ilisyazwani~ said...

ei ted..evh ko lupe ek..walopun ak sorg..tpi tetap ade wakil ye..haha

ted said...

owh! sowi2...nnt ak edit balik yek...ahaha~