Wednesday, December 2, 2009

It's December

Assalamualaikum dan salam sejahtera...

Nak dgr ted berceloteh x? kalau nak hah, duduk3x (tiru upin lak kanz...haha~)

Secara sedar atau pn x, skg nie kita da pn masuk bulan Disember...ke korg xsedar kita dah da kat bln Disember?? ha, tula sape suwoh cuti jerk, mentang2 la cuti, trus lupa segala...

"December tyme"

Bg ted kedtgn Disember ini masih lagi disambut dgn meriah (wah! mcm rayer jerk) sbb bln Disember adalah bln yg paling ted sker dan dlm ms yg same plg xsker gak...jom kita tgk ngape...hehe~

Kesukaan:
kita tgk pade kesukaan dlu...ted sker bln 12 nie tidak laen dan tidak bkn adalah krn bln 12 nie merupakan bln kelahiran ted...wah! selamat hari lahir ted...kikiki...lmbt lg la sbnrnya, kat2 nak akhir nnt...tp, da gak bab yg xsker pasal birthday nie sbb ted xpenah trima hadiah...sedey kanz? bkn ted nak meminta @ ape, juz nak berkongsi jerk...cian ted, tp ted xkesah pn sbb ted dikurniakan sihat tubuh badan, family yg gumbira, kwn2 yg sentiasa menyokong ted dlm ape jua yg ted buat & scandal yg memahami (jgn jelez), itu pn dah jd hadiah paling bermakna dlm hidup ted...hehe~

"you are my greatest gift"

rasanya ted sker sbb 2 jela kowt, maybe masa skolah dan masa duk U nie pn sbb bln 12 adelah masa cuti, so tyme nie la nak balik kg jumpa umi dan ayah, adek2...windu tol kat diaorg smua, tp utk kali nie ted xdpt nak balik sbb ada beberapa perkara yg membataskan tp ted slalu jerk contact umi ted utk tanya khabar...hehe~

ke-x-sukaan:
Bln 12 merupakan bln akhir utk satu2 thn 2 mksdnya akan masuk taun laen dah...yg 2 ted xbape sker sbb masuk taun baru nie bnyk benda nak kna fikirkan...mcm2..sbb 2 ted xbrape sker sgt...dan masuk bln 12 nie, kita dah nak start check balik dah resolution/aim/determination/intention @ dlm bashasa kebangsaanya adalah azam...azam utk taun 2009 dah kna check balik dah tercapai ke blum, dah terlaksana ke blum sbb ted berpegang kpd prinsip kalau ted dah wat resolution, ted xkan bw nya ke taun hadapan, ted nak hbskan gak...kwn2 cena lak?
resolution ted utk taun nie da ada beberapa yg tercapai...ape??? ade la...haha...cuma, resolution utk carik scandal jerk xjumpa lg...cena nie yerk...haha~

"My Zodiac ~~> Sagittarius (22 November – 21 December)"

itu la serba sedikit pasal bln Disember kpd ted...sbb 2 la tajuk entry kali nie, It's December...lalala...
erm, kwn2 jgn lupa tau birthday ted nnt...hehe...ble???kalau nak tau, tanya la ted okeyh...hehe~

No comments: