Friday, January 15, 2010

Case Closed


-->
Assalamualaikum wbt dan salam sejahtera…
Alhamdulillah hr nie ted dah hbs presentation kajian kes…seronok ade, lega pn ade…walaupon pd mulanya lectrr ngamok sbb kehadiran tak cecah 2/3 drpd smua pelajar, dan hmpr2 nak batalkan presentation hari nie…tp seb baek tak batal…yelah, nie kali kedua terjadi kat group ted…
"yeay!!! kes berjaya dirungkaikan...haha...mcm ahli forensik lak...haha~"

Knape diaorg tak nak masuk kelas ek, adekah sbb ted yg present??? Mungkin juga kan…yelah kan, ted present mcm ntah pape jerk kan compared to the others…haha…
Tp, lantak diaorg la…ade ak kesah ngan diaorg…then, masa Q & A lak, bnyk soklan drpd floor (student) kali nie…wah! nie saje jerk nak hentam kitaorg la nie…tak pe2, ted tggu mase jerk nak take revenge…hak3…gelak ja’at…
Dah la td ted jwp soklan salah…hak3, yg pentg confident…tol tak kwn2??? So far, ok la presentation td…hehe…lega sgt…fuhhhh~

********************************************************************

Nak sambung entry laen trus, erm…nie td adek 2nd ted mesej ted tanya ble nak balik??? Terkezut ted…sblm nie dia mcm tak kesah sgt jerk…haha~
Tp, dlm masa yg same ted terfikir gak, hmpir smua family ted tanya bila ted nak balik, adekah ted dah lame tak balik???erm, jom kita flash back…ted last balik kg mase hari rayer aritu…bkn rayer haji yerk, tp rayer puasa…huhu…masa tu bln 1o, skg bln 1…erm, br 3 bln kan…
Ted pnah kowt tak balik 4 bln straight…mase tu mase jd ‘org penting’….wakakakaka…wah! memory yg indah utk dikenang…ahakz…
So, tak de la lame sgt kan ted tak balik…haha…InsyaAllah akhir bln 1 nie ted balik la sbb skg tak boley balik lg, tgh broken…scholar tak masuk lg…huhu…hidup dlm keadaan serba kekurangan skg…haha~

No comments: