Sunday, February 28, 2010

Isu bkn semasa 1: Ngorat...

Assalamualaikum wbt dan salam sejahtera kengkwn...

hehe...dlm sibuk2 tgh siapkan slide ted masey lg sempat update blog...nie sbb ngah tension thp gaban...so, nak release kan skit...hehe~

erm, pernah ada sorg diva terkenal bgtau ted (wah! hbt kan ted knal ngan diva...haha~), gini katenya:

"kalau ko nak tau, antara ngorat laki ngan pompuan, ngorat pompuan lg senang drpd laki, laki susah...tp, kalau laki, once ko dh dpt dia, dia akan setia kat ko, sampaikan nak lepaskan diri pn tak ley, rimas...kalau dpt pompuan lak, sng jerk nak lepaskan diri"

hah! ape pandangan korg lak? haha...

ted bkn nya bangkitkan isu ape, nie hanya pandangan individu diva nie...dia wat sesi luahan perasaan kat ted...haha...ted tanya dia, nie fakta ke ape? dia ckp dia dah wat eksperimen...hak3...

so, bgaimana pandangan anda? ted, tak mengiyakan dan tidak menidakkan gak sbb ted tak penah rase... ted masey lg single but no available...hehe~

~bye~

8 comments:

uglybeautyme said...

agaknye diva tuh kos kaunseling ea:P
dye da boley experiment tok kaji behavior manusia

my opinion:
mungkin juga btolnye sbb mmg kita sedia maklum pompuan lebih cepat cair.da kne pujuk rayu sket cpt aje maafkan si lelaki. rasenye mmg fitrah wanita berhati lembut da lelaki berhati 'keras'.

*serase perlu google tok bukti tp xsmpat.

Ted said...

~uglybeautyme aka ruby~
haha...ntah la..rasenya mcm bkn amik kos kaunseling...haha~

terima kasih krn mengemukakan pendapat anda...hehe...

nAmeLeSs said...

hurm......
pasal laki tu btol kot.. kot la...

yg pasal pompuan senang jerk lepaskan diri? tk pasti... :p

Ted said...

~nameless aka zira~
haha...ak pn xtau gak weyh...maybe kna jlnkan eksperimen gak nie..haha~

cartoon network said...

ko try ngorat laki r ted. msti mau punye. hurm..gile jiwang skarang ni..da pe2 ke? haha..

btw, ini serius punye. mayb btul or mayb x. laki akan setia btul2 once dh jmpa apa yg dcari. enuf said. pompuan? akn cuba menguji laki yg setia smpi dia btul2 khilangan laki tu. hahaha~

Ted said...

owh! ko nak suruh try ke? kan ak ngorat btol kan, korg gak nnt duk mencerca ak....hahahahaha~
salah ke nak jiwang? jap2 ko tgk kat ne ak jiwang2 nie? haha~

haha...laki akan setia once dh jumpa yg yg dicari? mksdnya kalau xjumpa dia akan flirt around jela...isk2..kecian kaum mcm diva nie...haha~
so kesimpulannya, pompuan jgn menguji laki la? haha~

padilchan said...

ted istilah korang dlm nie merujuk kepada??? "kan ak ngorat btol kan, korg gak nnt duk mencerca ak" n kaum dlm kecian kaum mcm diva nie tu merujuk kepada kaum perkauman kew???


p/s susah nak tafsir ayat berlapik.. ini la melayu... sangat bersopan... haha~

Ted said...

haha...ok ak jwp satu2~

"korg"-merujuk kpd suspek utama iaitu ko, pastu kedua adelah jenab k..sbb korg dua org jerk yg asyik duk pangkah ak mase pillow talk...hak3~

"kaum"-mksdnya disini gender...(jap2 nak gelak dlu...haha~..bg sape yg phm jela...yg xphm, senyap2 sudey)..