Sunday, March 28, 2010

Pengumuman

Assalamualaikum wbt dan salam sejahtera rakan2 blogger skalian...

~pengumuman2 siapa yg mau bantu ak, tlg ak kasihani ak~

haha...sape tak tau lagu tu kan...dendangan Wali Band Cari Jodoh...sker gak lagu tu...erm, tp ted bkn nak cter pasal lagu sbnrnya...

nie ted nak melaporkan, tepat pada pukul 12:40:51 tghari td, ted secara officialnya telah mengdeaktifkan laman peribadi ted kat FACEBOOK...(feeling artis jap...haha~)


terdapat 3 alasan knape ted berbuat demikian iaitu:~

1. ted nak fokus kepada penulisan tesis (alasan pertama ini direka khas utk menutup alasan sbnr iaitu alasan kedua ted...ape lak alasan kedua ted???)
2. biarlah rahsia (haha...jgn marah sbb ted tak ley gtau...hanya ted dan enchek padel jerk tau knape...biarlah ianya menjadi rahsia kami berdua shj agar tidak melukakan hati dan perasaan org laen)
3. ted tak nak peristiwa yg pernah berlaku kat profile Friendster ted, terjadi skali lg kat Facebook... (???)

so, sesape yg nak contact ted skg, ley contact melalui:~

1. emel (~)
2. blog kesayangan ted ini... (the deepest thought)
3. kalau formal, ley jerk direct ke emel satu lg (~)
4. bley add kat either ym or msn... (emel seperti kat atas)

tq...

persoalan, ble ted nak aktifkan balek? itu ted tak mampu lg nak jwp... mgkin selepas segalanya berakhir @ mgkin juga selepas ted kuar dr UKM @ mgkin mggu depan @ mgkin juga esok...doa2kanlah...hehe~

tp, jgn risau, ted takkan delete profile ted...sbb ted syg sesgt!!!

~bye~

2 comments:

nAmeLeSs said...

aik, dpt king of the nite tros deactivate fb? :D

Ted said...

haha...mane ade! saje jerk nak deaktif kan kejap...blajar ngan pakcik padel...haha~