Tuesday, March 30, 2010

Tag Version 1


setelah sekian lame, br ak terperasan bahawasanya ak kna tag...haha...itu la cik zira, kalo tag ak, len kali tinggalkan jejak yerk...hehe~

disebabkan ak tgh tensen wat penulisan yg dh nak sampai due date, so sempat je lg ak nak update blog kan...haha...opppssss lupa, kalau dilihat cara penulisan ak dah berubah, sbb skg ak guna "aku" dan bukannya "ted" lg...sbb ape, sbb kna pangkah uollsss aritu...haha~

1. adakah anda rasa HOT?
owh! semestinya...name pn Prince kan!!! haha...(muntah!!!)...tp jwpn yg diberikan cik zira, langsung tak singnifikan...haha~

2. upload wallpaper pc/laptop yang anda guna sekarang!
"gmbr nie yg ak letak sbg wallpaper, tp bkn sebetolnya sbb yg btol2 ada lg tulisan...kalau nak tau ape ak tulis, dtg la bilek ak tgk...haha~"

3. cerita pasal gambar...
gmbr 2 adelah gmbr yg terbaru mase dinner tempoh hari...kami pelajar lelaki melayu bergmbr kenangan bersama otai rock kami iaitu Pak Kas...heeee~

4. bila kali terakhir anda makan pizza?
oooo...itu sudah lame...last skali makan bersama enchek padel kat KLCC kot mase g bli laptop utk bro ak...hmmm...taun lepas kot...haha~

5. lagu terakhir anda dengar?
Kau Aku dendangan Aizat...(tgh hapal lirik...haha~)

6. ape yang anda buat selain menyelesaikan tag ini?
seperti biasa, blogwalking jap....mencapapkan diri yg tak berapa capap ini....haha...then, tgh wat penulisan sbnrnya...haha~

7. selain name sendiri, anda dipanggil name apa?
abe (family members only), pdah (geng mase skolah dan matriks), teddy bear (awal2 msk UKM), ted (dh 3 taun memegang title ini...ahaha~), dauz (ak sker dgn panggilan nie sbb lebey membekas, bg ak la...tak smua pggl ak guna name nie, certain2 org jerk...haha~)

8. tag lagi 8 orang
  • padel
  • syuk
  • zira
  • dayah farma
  • ayue rock
  • zac
  • ina
  • udacun aka ehan
9. siapakah orang no. 1 kepada anda?
owh! dia ke? dia adalah salah seorg kawan baek ak...antara kawan yg paling rapat dgn ak dan memahami ak...btol tak dude?

10. katakan sesuatu mengenai orang no. 5?
wah! dia hebat...dia seorg rockers, tp berhati lembut (nie dia sendiri yg ckp yerk, bkn ak..haha~)

11. no. 3 ada hubungan dengan siapa?
zira eh? mesti la hubungan ngan pakwe dia...hak3~

12. bagaimana pula dengan no. 4?
erk! no komen...heeee~

13. pesanan kepada orang no. 6?
keep macho okeyh~

14. kata2 cinta utk org no. 2?
utk syuk ke? "will u marry me"...ahakz (gurau jerk syuk, jgn marah..haha~)

15. adakah no. 7 dan no. 8 mempunyai persamaan?
erm, mereka adalah perempuan....haha~

16. berikan 5 yang anda tau mengenai orang yang mentag anda?
  • pemantun kolej
  • mengambil kos PDR
  • dah nak grad dh (taun akhir)
  • sker berckp (haha~)
  • peramah orgnya...
17. persamaan antara kambing dan lembu?
wah! susahnya soklan...erm, mereka makan rumput...haha~

18. perasaan anda wat tag nie?
gumbira sgt....heeee~

19. adakah anda tau si Razman itu sengal?
weh! sker2 hati makcik ko jer nk ckp org sengal...(mslhnya sape razman 2?)

20. GAY/LESS
susahnya nak jwp, kna fikir btol2 nie...hahahaha...ape ek? erm, NORMAL lah...haha~

~bye~

5 comments:

ayue rock said...

amboi ted..dh tukar nmpk..xgune lg ted2 nie..hahah..xcomey dh..;p

sempat pangkah ak rupenyer..ish3..xpe2..ak layan jek...nnt2 ak wt ek..tggu...

nAmeLeSs said...

"suke berckp"..
trima kasih! tu mmg hobi aku di masa lapang.. hahahaha...

~cAhaYap3tUnjUk~ said...

hahaha~ aku kene rupenye.. tamau buat dah buleyh tak ted?? kikiki~ sbbnye, aku yg tag zira then die tag ko... kang aku wat lagi, aku tag zira, die tag ko balik... tak berkesudahan... poyo jer aku... hahahaha~ =p

nAmeLeSs said...

tau tkpe.. yg tkleh blah, die tag aku blik?? dimana logiknye tuh! haha..
(aku kn yg n 3 tu? :P)

Ted said...

~ayue rock~
btol ape...mane ade pangkah....ko gak yg ckp...haha~

~nameless aka zira~
itu mmg hobi ko...haha~

lorh perlu lah ak tag ko balek..tp xyah la wat lg skali...haha~
lg pn ak dah xtau sape nak tag...haha~

~cAhaYap3tUnjUk aka dayah~
haha...xpe, xyah wat pn xpe...ak pn dh baca yg ko wat...ngeee~