Thursday, April 22, 2010

It's Gabai Time...

السلام عليكم ورحمة الله وبركاته

wah rindunya nak menulis di waktu siang...haha...selama nie asyik mengarang blog di waktu mlm je...kali nie berpeluang la menulis di waktu siang lak...terasa laen bebenor suasananya...ngeee~

malas rasenya lagi nak sentuh notes utk paper last mggu depan walhal paper tersebut adelah paper feveret aku...bley je nak masuk exam nie tanpa baca notes, tp tak nak buat ala2 kadar je, yg penting nak study gak sbb aku yakin paper nie aku dpt score sbb nak cover 1 paper yg aku lakukan kecuaian yg memang aku tidak dpt maafkan itu...huhu~

enough wif exam...oh!...mood menulis den kembali ke udara lg...haha...so, pnjg la entry kali nie kot...haha~

rentetan drpd percutian ke cherating tempoh hari, sekali lg group kami berpeluang merancang perkelahan di Air Terjun Sg. Gabai (ohhHHHHHH! best~). kali nie dibwh anjuran member aku lak, aku just bertindak sbg tolong skit2 je...

plan punyer plan...21/4 (rabu), berjalan la planning kitaorg...smua yg terlibat seramai 27 org, 10 laki, 17 pompuan...hoho...sgt gumbira sbb ramai yg pergi...5 keta smuanya konvoi...planning bertolak kol 730pg, aleh2...kol 730 pg tu yg ada kat port menunggu 2 org je, ted ngan cik nieza...aiyoo...yg laen lmbt! kol 830pg gak baru bertolak...hish, tak suka planning larik nie...

sampai kol 9 lebey...then, aiyakkkk kna mendaki tambah tolak 347 anak tangga sambil membwa barang yg berat wooo...akhirnya ted menjadi org ke-3 sampai...yes!!! penangan mendaki Bukit Broga masih ada...haha...

"UKM Biomedical Science 06/10"

pas ilang penat sgala...potong kek, makan...kek sponsor by syidah...TQVM...sedap sgt & love the wording...ngeee...pastu, perap ayam utk BBQ lak...pastu ape lg, mandi la uollsss...kate g air terjun, takkan nak duk atas daratan jerk...haha...mula2 cam malu2 kucing nak masuk air, lepas masuk skit, terus bertukar jadi badak air...hak3~

"acara potong memotong kek"

wah! sonok k berenang...skg aku dh bley synchronize kan hayunan tangan dgn kaki (perggghhh! feeling masuk acara synchronize swimming k...hak3~)...dalam sonok2 menyelam sambil berenang tu, kepala ak terhantuk batu...sengal seyh! air keruh...tak nampak...sakit sorang2, seb bek tak de org nmpk, kalau tak maluuuuuuu~

"men air...sejookk!!!"

then, pas penat swimming, bakar ayam lak...pastu lunch...makanan tak yah ckp la...banyak!!! sedap2 lak tu...TQ kat sponsor mee goreng (sedap k!), sup (sempat amik skit jerk!), puding (nak mkn lg ley x?) dan cupcakes...cupcakes adalah utk menyambut sesape yg birthday nya bulan 4 dan 5...hehe~

"BBQ time"

"cupcakes + bufday boys and girls"

mmg enjoy sesgt...and kali ni, kitaorg berjaya mencukupkan "Geng AGM" (ade kesah disebalik name ini) seramai 10 org laki melayu Biomed...kali pertama berkumpul smua selepas dinner 1st yr...wah! sweet memory k...tercapai gak hasrat setiap org...

"boyz group"

"girlz group"

"Combination of both gender = hermaphrodite??? hahahaha...salah!!! gurau je korg.."

huhu...yg penting pas hbs exam nie,a k kna fokus balek kat 1 lg paper...ngeeee~

~bye~

5 comments:

padilchan said...

boyz groupu???

ted, u just got in da wrong gorup.

u shud be ashamed!!!

haha~

Ted said...

kejis ko...saje kan nak mengelirukan org...haha...aku boy ape???

ayue rock said...

ak jeles...xaci..huaaaa....!!!

Ted said...

sape suroh ko balek..hoho~

ayue rock said...

hoho...sbb ak rindu mak ayah ak..hehe..xpe2..sabo jela..tgh thn jeles..