Sunday, April 25, 2010

Tag Version 2: I Love Cakes & Chocolates...

tidakkkkk...aku secara rasminya ditag oleh cik Castalica Azryiana...haha~

maka dengan hati gumbira nya aku buat la ape yg telah ditagkan...kali ni agak laen skit yerk sbb tak de soalan2..ape yg perlu aku lakukan? sila tgk dibawah:

Benda yg wajib dilakukan adalah:
  1. Go to your photo files, select the 8th photo folder.
  2. Select the 8th photo in that folder.
  3. Post that photo along with the story behind it.
disebabkan aku nie innocent tahap dewa, so aku ikut la betul2 arahan yg dia bagi...aku pergi files photo aku, then amik folder ke 8, photo ke 8, everything was 8 k...haha~
then, here it is...tgk la...

"Chocolate Fudge, Secret Recipe"

agagagagaga...ini adelah gmbr kek...@ namanya adalah Chocolate Fudge hak milik Rahsia Resepi...

cternya gini...pixa nie bertarikh 09/09/09...chanteQ tak nombor? diambil pada pukul 7.44pm bertempat di Secret Recipe Berjaya Times Square... mase nie aku ajak G kuar berbuka puasa (bulan puasa okeyh...haha)...so, dia stuju la...kalau tak silap, pas aku siapkan lab masa nie, jalan2 jap kat BTS, then trus duk kat meja makan since kat SR tak ley nak book meja...disbbkan tak nak berebut, kitaorg duk la awal...order sgala...
owh! kek nie adalah sbg dessert...hahahaha...seyesly kek SR sgt best...nie merupakan salah satu yg best bg kategori Chocolate kek & Fresh Cream...kalau kategori Cheese lak, aku sgt menggemarkan Caramel Cream Cheese...uuuuuuuuuhhhhhhhhhh! sedap...haha~

itu jela kot pasal gmbr nie...nak ckp ape lg? kan picture tells a 1000 story (actually, 1000 words, but ade aku kesah?haha~)...so memandai la korg reka cter sendiri lak...lagi 999 cter lg...hak3~

~bye~

2 comments:

Castalica Azryiana said...

hehehe..at last!..yum..yum..sedapnya! kyg ker buka posa mkn kek jer?hehehe

Ted said...

hallo cik ina...kan aku da ckp sebgai dessert je...mksdnya sblm 2 aku dah melantak menda laen la...hahahaha~