Thursday, April 1, 2010

u make my life miserable~

Assalamualaikum wbt dan salam sejahtera kwn2...

1st come to ur mind, tajuk tak ley blah kan? hahahaha~

lantak la, ade ak kesah?

nie nak story skit, td kol 4.01 ptg...ak telah berjaya menyiapkan penulisan tesisku...gumbira2, dah siap hntr kat SV...FULL okey...haha...lantak la ape korg nk kate kan, mesti ade yg ckp, ak dah siap bulan lepas lg, tak kesah pn...itu ko, nie ak okeyh...wekkkk~

disebabkn gumbira sesgt...pas hbs jerk file tertulis 'send'....cepat2 ak amik kamera kesygn ak tu, trus snap workplace ak...(workplace katenya...speaking...haha~)
tujuannya adelah utk suker2...haha~

hah! bagi sesape yg tak pnah masuk bilek ak...nie la suasananya...haha....aman damai dan sgt menenangkan ati...haha...erm, disbbkan busy menyiapkan writing, so bilek ak nmpk mess a bit...a bit ko kate ted?????? that's totally mess up okey...haha~

erm, buat pengetahuan, bilek ak bkn slalu ceni yerk, slalu bersih, kemas, teratur segala...hak3...erm, yg kat dlm kotak 2, ak akan terangkan dgn lebey lanjut, ak juz pilih suker2 jerk...haha~

okey...gambar 1: ini merupakan alat solek ak...haha...bnyk tak? ak rase cam skit jerk, ade dlm list nak bli lg, tp tak de duet....haha...biasa la, org cam ak kan xencem...so, kna la pakai menda2 nie utk jadi lebey encem...haha...aset laki okeyh...

hah! gambar 2: perkenalkan yg pakai topi 2 whale, satu lagi dolphin...malas nak bg name len...haha...then, yg tersorok tu lak nama dia berry....asal dr perkataan bear + y = berry...haha...for some reason, diaorg majuk ngan ak sbb ak dah bape mggu tak layan diaorg...haha...sensitip k diaorg...ak busy, tak sempat pn nak borak ngan diaorg, tak de mase pn tuk diaorg...haha~

then, gambar 3: hah! nie la workplace ak sebetulnya...ak duk mengadap benda nie for the past 13 hours nonstop nak siapkan writing...haha...tp, menda nie pntg dlm idop ak...kalau xde, bley jd gler ak...aritu masa menda nie masuk wad semggu...semggu 2 ak murung...haha...erm, dlm nie gak bnyk kenangan ngan scandal2...haha...mcm mane la ak xsyg menda nie...heeeeeeee~
opppsss...gmbr wallpaper haruzzzzz diblurkan...wink2...haha~

haha...gambar 4: okey ak berebut tilam ngan jurnal...ade ke patot? haha...nie la tilam ak, dipenuhi ngan jurnal yg ak termuntah2 baca selama beberapa mlm yg lepas...haha...ak letak kat sini sbb sng nak cari...kat meja dh penuh dh, sampai xmuat...isk, terok betol! erm, kalo menda 2 kat tilam ak, ak tdo kat ne kan? haha...jwpn dia lantai la...nie dh jadi habit sejak m3x lg...tdo kat lantak membolehkan ak bgn awal (awal kerz? haha)...

tada...gambar 5: ape nie? nie la vase...haha...gelak dlu tak pe...haha...nie ak dpt hadiah nie, salah sorg member ak bg...bg sesape yg xtau, nie ak dpt mase aktiviti tukar2 hadiah dlu kat cherating, kan ak dah penah story kat entry lepas...erm, ak xtau nak wat ape ngan pasu nie, nak tanam pokok, bek tak yah sbb ak xsuker menanam...pastu ade la gak niat nak bela anak ikan kat dlm nie, pastu trus dicerca hebat oleh geng2 dlm keta ak...hahaha...dah tak tau nak wat ape, ak letak la kat situ...cam chanteQ la plak duk situ...owh! coklat dlm tu ak xmkn lg...haha...syggggggggg...hahahahahaha~

itu jela utk entry nie...tiada kaitan ngan sesape okeyh...ciptaan sendirik nie...haha~

~bye~

8 comments:

ayue rock said...

wow ted..'kemas' sungguh bilik anda..hahaha....meja pjg leh letak macam2..kalo dpt meja cm ak nie..mmg xleh nk letak pape la..hehe...

Ted said...

itu satu komen yg berbunyi ak sinis ok...

ayue rock said...

sinis ker..?alamak ted..jgn ngajuk..nnt ssh nk pujuk..huuuuu

Ted said...

bnyk la ak majuk...ak bukan yg senang majuk okey~

ayue rock said...

bukan ek..mane la tau kan..touching..smpan dlm..tp bile skali dah burst out..fuh..banjir..huhu

~iceq~ said...

nsb baik miserable tu x sampai tahap baju2,kertas2 etc berterbangan dalam bilik..bcoz mine is like dat klo exam week..hee~

Ted said...

~ayue rock~
aiyooo...ak xsimpan dlm ati la...ak simpan dlm botol...nnt botol 2 ak akan hanyutkan bersama air yg mengalir samada kat pantai @ pn sungai...(fhm x analogi yg ak bg?)

~iceq~
haha...xsempat la lyne nak wat effect terbang2 nie...perlukan krew lebey dr sorg...hehe~

ayue rock said...

phm2 DR Ted..sgt phm2..waahhhh...analogi yg bernas nie...hehehe...bgus la kalo cm tue...ke mmg betul ko masuk dlm botol..pastue ko nk org jumpe n bace..hahahah