Thursday, May 20, 2010

Mari mengemas

السلام عليكم ورحمة الله وبركاته

apa khabar smua? aku harap korg smua berada dlm keadaan sihat sejahtera, dilindungi dari malapetaka smua la...huhu...untuk pengetahuan korg, hari nie adalah hari ke-2 aku menjadi penganggur kehormat...sedey la ceni, interview tak de org panggil pn, sedangkan kwn2 aku berebut syarikat cari diaorg nak menggaji diaorg...hish, ape kurang nya aku berbanding mereka? (oppsss...hyperbola je tu)

so, hari ni duk ngemas bilik...ngemas la sgt kan...lgpn aku tak berapa sihat la skg nie, cam nak demam je....huhu...owh! hari ahad aritu H balik kg dia kat Kemaman, then, hari selasa lak G menyusul balik ke Jasin, then, td lak Z plak menyusul balik ke Ipoh (wah! watak baru nie...hiks...eh! aku ada cter pasal Z nie dlm salah satu entry, cari2!!!)

"jom mengemas bilik...(hey korg! daripada korg sibuk bergambr je, baik tlg aku mengemas nie...ade la faedahnya jugak...hish...tak faham la~)

esok (esok la sgt) 20/5, tiba turn aku plak...ngeee...tp bukan kelantan la, tp balik sentul je...balik umah kezen...tak bley balik kg lg sbb hujung bulan nie I kna pegi conference U kat S'pore...huhu...hati berat je nak pegi, tp sbb dh dftrkan, nak wat cena!? sape la nak teman aku kat sana nnt, sbb kali nie tak de geng...huhu~

masuk citer lain plak, td mase duk kemas2 , teringin la plak nak bukak friendster nak cari mesej kawan aku hntr psl erm ada la, tber2 terlintas kat fikiran kan, so cari jela...lgpn dh lame tak menjenguk kan, bukan stakat bersawang, aku rase kalau pondok tu dah jadi haunted pondok la...haha...so, survey2 tgk mesej...terjumpa la mesej lama, tp mesej lain la, bukan mesej yg aku cari...huhu...(taknak la aku post kat sini gmbrnya) mesej itulah yg meremukkan hati dan perasaan aku terhadap seseorg, seseorg yg aku ambil berat sesgt...will all my heart...aku tak sanggup nak delete mesej tu, mesej tu la penyebabnya aku berhenti FS dan bertukar ke FB...huhu...sedey la...setitik demi setitik airmataku keluar...T-T

mood malam nie...melayan perasaan

~bye~

2 comments: