Thursday, May 20, 2010

Tak Bisa Berpisah Denganmu




السلام عليكم ورحمة الله وبركاته

bertemu lagi korg...apa plan korg hari nie!? tak kan melalui rutin harian yg sama je setiap hari...jgn la camtu, enjoy ur life k...kita mesti bergembira dlm hidup, kalau asyik buat menda sama je, alangkah ruginya sbb bnyk benda kat dunia nie boleh diterokai...hmm, jgnkan dunia, malaysia ni sendiri pn bnyk menda bley dilakukan...tinggal nak ke tak je...hehe...watever it is, life must goes on k...

owh! aku lak akan berpindah ke sentul mlm ni...ada sapa2 nak tlg hntrkan tak? huhu...stakat ni yg stuju nak tlg hntrkan pak cik yg drive rapidkl je...hahahahaha...mksdnya aku pegi ngan bas la bg sesape yg tak fhm tu...

huhu...sebenarnya sedey nak tgglkan bilik aku duk skg ni, lgpn kat KTSN 1, selama 4 thn aku mengabdikan diri di sini...huhu...mula2 masuk, aku ditempatkan di blok 6...huhu...jauh seyh nk g kafe, tp dekat nak kuar klj...mase ni duk 1 rumah, salah seorg housemate adalah G, sbb tu la aku rapat dgn G sbb dr 1st yr lg bersama2...hiks~

then 2nd yr lak, dpt tukar blok dan dpt priority bley pilih bilik sendiri...hehe...sker2...so di sini lah aku berada selama 3 thn berikutnya...di blok E, tingak 3, bilik no 14...E 314...syg sgt bilik ni walaupn kedudukannya adalah penghujung dunia...haha...tp aku tak kesah, selalunya org yg dtg la akan merungut ckp jauh...

bilik ni gak bnyk menyaksikan peristiwa yg berlaku dlm hidup aku...kalau aku sedey, kat bilik ni la aku nangis, kalau aku gumbira, kat bilik ni juga lah aku tersenyum sorg2...haha...aku jaga bilik nie dgn baik, tak pernak ada kerosakan pn...harap2 lah owner selepas nie dpt jaga dengan baik bilik ni...huhu...sedey3!!!

erm, pasni aku takkan update blog sekerap yg slalu aku update la sbb dh pindahkan, internet pn tak de...aku plak tak de broadband...huhu...nnt la dah keje nnt langgan...tp, aku akan cuba update selalu gak supaya tak bersawangkan blog nie...haha...

owh! kepada semua yg mengenali diri ini terutamanya UKM Biomed 06/10, FSKB UKM 06/10 serta kepada semua la terutamanya my silence reader yg slalu follow blog aku nie (feeling ada org duk baca blog nie...haha~):-

aku nak minta maaf from the DEEPEST of my heart kalau selama ni aku ada buat salah kat korg samada aku sedar @ tak...aku takut ada juga yang terasa dengan entry2 yg aku buat, kalau ada aku minta maaf...kepada sesape yg aku tolak cinta dia (wakakakakaka...perasan gle mamat nie), juga mintak maaf aku pohon...kepada yg aku selalu duk "kacau", physically or mentally (rase cam tak de sbb aku kan baik), minta maaf jugak...kepada yg benci sesgt dgn lawak2 tak berapa nak menjadi yg aku wat, maaf!!! kepada yg kna pangkah ngan aku....huhu...maaf gak, aku hanya bergurau je, tak lebih pn...kepada yg bencikan aku, yg slalu duk pangkah aku, yg mmg tak ley tgk aku sbb menjijikkan, juga aku mohon maaf kat korg, bkn niat aku nak muncul dlm hidup korg...kat sesape yg aku tak sempat berkenalan (mesti korg ckp aku sombong kan!?), pn aku minta maaf gak...lastly, kepada sesiapa yg aku sayang sesgt, juga aku mohon maaf kalau perasaan aku selama nie adalah salah...

"nah! gmbr emo...haha...sbb ramai je yg ckp aku emo skg nie"

so long guys, till we meet again...oh! we will see at high tea and graduation day k...

~bye~

No comments: