Tuesday, October 5, 2010

Buang Masa


Petang td, cousin aku ada ajak kuar...pegi jalan2 katanya sbb bosan duk umah...so, sbb tak de buat pape aku on jela...

tanya nak g mane (aku jd driver), kate nak g KB Mall...ok la lgpn dh lame aku tak ke sana...rupa2nya cousin aku nak main boling...hish! tak ckp awal2, kalau tak aku dh pakai stokin awal2, nie dh kna beli...tp layan jela kan...

yg mainnya, aku, 2 org cousin aku n adik aku...4 org smuanya...nah! tgk la score...

"adik aku sama cousin aku la..."

"aku nya score lak...128"

ok la tu...dh lame tak main, bape bulan ntah...lambat skit panas badan, tu awal2 tak besh je...hehe...men 1 game je sbb nak kejar mase, nak g jumpa org lak...

~fin~

No comments: