Monday, October 18, 2010

Knape ko jujur sgt?

السلام عليكم ورحمة الله وبركاته

td mase nak g mkn tghari, dh start engine motor bagai, tber ada sorg budak tadika sblh tmpt aku duk tu dtg kat aku ckp nak ikut...dh la aku tak knal sgt, br nmpk pn dlm 2,3 hari nie je...aku ckp la tak ley dgn penuh gentle...

tp budak tu duk nak ikut gak (hish! budak nie, tak reti bahasa kew, org ckp tak ley, tak ley la..kataku dlm hati)

disbbkan aku tak bagi gak, tber budak tu ckp "abe gemuk"...wah! sentap punya budak...seb bek cikgu tadika ada masa tu, kalau tak dah lame aku cili2 mulut budak tu...(dlm hati aku, sabar ted, sabar! budak2 je tu, tok sah duk layan sgt)

then, masa tgh makan tu teringat lagu savage garden, the animal song,

"animals and children tell the truth they never lie"

fikir2 balik betul kot budak tu ckp...wahhHHHHH! aku gemuk ke? (statement tak sedar diri sebenarnya)...aritu dh turun berat aku, tak kan la nek balik...bencinya! Diva jom la kita g workout, ko tak kesiankan aku kew? tau la ko dh ramping cam kerengga, tp temankanlah aku...huhu~

hey, budak ngape ko jujur sgt hah? ckp la tembam ke, bulat ke, tak pe lah gak...huhu...nanges~

"pixa courtesy of Cats On TShirt"

2 comments:

padilchan said...

abe gemuk??? haha~

Ted said...

suke la ko...haha~