Wednesday, October 27, 2010

My Turn


setelah 3 kali outstation bersama partner serta bos sendiri, akhirnya sampailah kepada task di mana aku ditugaskan utk outstation berseorangan. quite nervous, but segalanya mesti aku lakukan dgn baik dan sempurna dan Alhamdulillah, sudah 3 hari aku di sini pada ketika ini (27/10) dan smuanya lancar...

bos agak risau sebenarnya sbb 1st task kan...sblm pegi dh diberi nasihat mcm2, drive elok2, jgn laju...biar lmbt smpai asalkan selamat...bnykkan selawat masa memandu...berhenti kalau ngantuk...smua la sbb aku drive sorg2, itu la dia risau...syg gak bos kat aku ye...haha~
masa program lak, kejap2 call, kejap2 call...bnyk la yg ditanya "how was program?", "dh makan ke, kalau belum mkn dlu", "bosan ke?", "tgh wat pe", "dh solat ke blum? kalau belum, solat dlu, seboleh mgkin berjemaah" (polisi syrkt, mesti solat berjemaah)...itu la soklan2 ditanya, slalunya skali call 1 soalan je ditanya, sbb tu la kot jd bnyk kali call...haha~

esok, Insyallah bos dan staff sorg lg akan dtg utk penilaian utk perubahan position...I'm doing this, just for the sake of that particular position...berharap sgt dpt...bos ada ckp, penilaian nie agak penting...kalau tak dpt, nak tggu peluang kedua, lambat lg la...aku lakukan smua nie sbb teringinkan position tersebut walaupn yg diimpikan sblm nie pada syrkt len, tp maybe rezki aku kat syrkt nie...siapa tau~

~doakan aku kwn2~

No comments: