Sunday, November 21, 2010

Disember, Btol Ke Nie?


Rahsia Tarikh Lahir Mengikut Bulan Kelahiran _ Dr Fadhilah Kamsah

so, aku nak fokus pada bulan Disember jerk memandangkan Disember ler aku dilahirkan...jsut nak uji btol ke tak jew, berdasarkan perspektif diri sendiri...hehe~

DISEMBER
  • sangat setia dan pemurah (haruz, setia yg tiada belah bagi k...org je yg slalu mempertikaikannya)
  • bersifat patriotik (patriotik kah aku? skit2 ada la...)
  • sangat aktif dalam permainan dan pergaulan (oppss! permainan fail, kalau pergaulan ok la skit kot)
  • bercita-cita tinggi (sgt menggunung yg kadang2 memakan diri sendiri....sedey~)
  • suka menjadi orang yang berpengaruh dalam organisasi (ini tipuu...mane ade...aku sker jd org suruhan jerk...haha~)
  • seronok didampingi (ouchh! sker2, tambah2 oleh si dia kan)
  • pandai buat lawak dan berfikiran dengan lojik (pelawak kah aku? berfikiran logik dan analytic, yup itu btol)
  • suka bercampur dengan orang (sker2, tak kesah background ape pn, yg penting org tu hormat kat aku, n aku return the favor)
  • suka dipuji, diberi perhatian, dan dibelai (persis mcm kucing bab dibelai itu...haha...tp, aku sker...ngeee~)
  • sangat jujur, amanah, dan bertolak ansur (mmg tidak dpt dinafikan lg)
  • tidak pandai berpura-pura (btol 2, ape yg korg nmpk, itu ler aku...waseyh~)
  • cepat marah (haruz!!! jgn bermain ngan api)
  • sikap kurang sabar dan tergesa-gesa (panic yer perkataan lebih sesuai)
  • perangai yang berubah-ubah (eh! tak de lah...ape plak ubah2nya?)
  • tidak ego walaupun harga diri yang sangat tinggi (very da humble k)
  • benci pada kongkongan (yup, strongly agree with dis one...benci gle kongkongan)
*yg dalam bracket tu, komen aku sendiri yup...just sker2...*

nah tu dia...haha...bnyk ke arah yg btol jew...tp nie aku nilai base on diri aku ler, korg2 yg len yg lahir bulan Disember bkn aku tau pn...sbb hanya ko sendiri yg btol2 mengenali diri ko, unless ko tak mau amik peduli...

owh! bagi yg lain2 (mksd aku bulan selain dr bulan Disember), sila ler rujuk entry b4 dis one...yg 2 ada complete set yer...cuba la nilai korg nya lak...haha...just for fun only...

btw, trimas skali lg En Borlah Gocoh...

2 comments:

padilchan said...

list bulan kau lebih kurang dari list bulan aku. haha~ by the way here aku akan menokok tambah persepktif tersebut bagi pihak kau. lala~

suka menjadi orang yang berpengaruh dalam organisasi (ini tipuu...mane ade...aku sker jd org suruhan jerk...haha~) no doubt about it.

sangat jujur, amanah, dan bertolak ansur (mmg tidak dpt dinafikan lg) anda tidak jujur pada perasaan anda. lala~

cepat marah (haruz!!! jgn bermain ngan api) aka moon is coming everday kan??? haha~

nak tokok tambah satu satu point aku tersangatlah malas. haha~

Ted said...

[padilchan] well padel, kita kan serupa...ahakz~

haha...aku dh agak, mesti ko akan tokok tambah mengikut kesukaan ko...haha~