Tuesday, November 2, 2010

Ketidakstabilan Emosi


semlm, emosi sgt la tidak menentu, asyik nak marah org je kejenya, pantang ada salah skit, mesti kna maki...kesian lak kat adik aku, kna marah semlm atas sbb yg kecik je...huhu...tak dpt nak kawal emosi semlm, sampaikan terbawak2 ke hari nie...

tghari, nafsu amarah dpt dikurangkan, bkn dikurangkan...trus lenyap pas jumpa org kat terengganu (jatuh hati kat terengganu sudah!), lunch sesama segala...ok, emosi stabil sampai la ke petang...

petang, emosi berubah balik...bengang sesgt, rasa nak mencarut je (tp, xde la aku mencarut) sbb g cari buku tak de...sengal sesgt, benci!!! 6 bijik kedai buku yg ada kat kelantan aku pegi, tak de gak jumpa...buku tu dh la best seller...nak kata hbs, tak mungkin...arrrgggghhhhh!!! tensen sesgt...

~mood: tensen, ubatnya adalah makan~

2 comments:

padilchan said...

apekah??? cinta x berbalas ke??? ataupun adakah sekarang nie memang zaman emo2 kah??? adoya~

btw... cam hilang satu entry je...

Ted said...

[padilchan] bkn la...tp ada la menda skit...biasa la, aku kan emo...bak kate ko, the moon is coming (btol ke direct translation aku?)

elow...bkn 1, tp 5 entry dihilangkan...huhu~