Sunday, December 26, 2010

Manekah Menghilangnya?


salam semua...

ted br berpeluang utk hupdate kembali blog terchenta nie pas 5 hari ber'cuti'...walaupn namanya bercuti, tp tidaklah ted ke pulau @ ke tepi pantai sambil bersantai yer, ted hanya bercuti dr blogging je, walhal dlm realiti sebenarnya betapa sibuknya, kalah menteri rasanya...

adoi...masih belum dpt sesuaikan diri atau dlm erti kata sebenarnya belum dpt membahagikan masa dengan sebaiknya...hish! tak sker la...

bgn kol 6, siap2 pegi keje, ptg br balik...akhir2 nie lak bnyk OT, so slalu maghrib br sampai umah padahal tempat keje ngan umah tak sampai 15 mnt je pn...aduh! balik, rehat, makan, solat smua...kna tgk keje2 utk esoknya lak, buat planning supaya tak de yang tertinggal, smua nak kna note...then, kol 1030 dh tdo...

itulah rutin hariannya kecuali hujung mggu...naseb baek la aku nie bkn jenis yg sker lepak2 dgn member kat luar sambil minum2 kopi (padahal, ko tak de member kan ted?)...so selamat la skit masa itu dr terbuang begitu saja...

selamat berhujung mggu yep korg...tak tau nak story pasal apa lg skg nie...ketandusan idea sudah~


2 comments:

kanakanak said...

haha
xde idea post jugak entry pon post jugak ye hehe

Ted said...

haha...itu le pasal...dlm xde2 idea 2, nak gak buat post...hehehe~