Sunday, December 12, 2010

__masih berharap__


owh ternyata tajuk tiada kaitan dgn entry...haha~

btw, hbs sudah weekend korg...amacam cool tak? ted hari nie dh start keje [kawe oghe kelate]...hari nie sampai pjbt tak lewat, Alhamdulillah, walaupn turun agak lambat, tp seb bek traffic hari nie tidak seteruk seperti hari2 yg lepas...

sampai pjbt, bukak laptop smua...bos sampai, mood beliau dlm keadaan tidak berapa baik...mengamuk di pagi hari...tp aku masuk bilik dia, ok je...siap gelak2 je lg...confuse aku...

pastu arini lak, banyak gle keje...pergghhh! bertambun file atas meja aku nak kna settle...

alamatnya, hari nie OT together wif bos...sbb melibatkan proses kan, aku tak berapa familiar, so beliau tolong aku...balik td dh pukul bape...itu pn masih tak settle2 lg, kna sambung esok...penat sgt2...so skg nie, cheQ dah nak tdo...mengantok ooo~

Have a nice & beauty sleep k guys...[thinking, ble la nak dpt teddy bear besar utk jd peneman tdo...ahakz~]
pixa originally from BlackLifeCoaches

so, guys...kita jumpa lg sok ek...selamat malam...jgn lupa mimpikan ted yer malam nie...agagagaga~ [that might be the worst nightmare 4 u guys]

2 comments:

zirconia said...

keje kat kelantan ke? untungnya dpt keje kat hometown je kan.

Ted said...

Alhamdulillah rezki kan...hehe...tp bkn dlm bidang yg blaja la...lari jauh gak la sbnrnya...haha~