Thursday, December 9, 2010

Ted Kembali...


salam semua...rindu ted tak? mesti tak kan...merajuk la ceni...haha~

sesungguhnya ted mohon ampun dan maaf tidak menghupdate blog ted ini...ted busy sesgt, tak de mase nak update...

memasuki bln Disember nie, workload bertambah...sbb ujung tahun kan, akaun dh nak tutup, everything nak kna settle, file nak kna adjust balik sblm masuk tahun baru, meeting bertimbun2, dgn outstation lg (jumpa client), database baru kna update lg sbb tak nak clash, penyata akaun nak kna hantar semua...bnyk la, pening aku~

tp, Alhamdulillah smua dpt manage dgn baek...cuma apabila kita fokus pada satu perkara, perkara len plak terabai, camtu la nasibnya kpd blog ted nie...huhu~

yelah nak balas BW pn tak sempat...bukak tgk traffic, cam nak nanges jew...tak mcm bln lepas...cam gumbira je sbb ramai berkunjung kan...tp, dalam tak hupdate tu, still ada member2 blogger yg still dtg ke blog ted ini...tengssss yer korunk...korunk mmg da best la, terbaek~

well, ted tgh susun balik jadual, juz for diz month only...hopefully, everything will be back to normal by the time 2011 starts...hehe~

bg yg ted terlepas pandang utk membalas kunjungan BW korunk, sowi eh!!! ted mgkin tak perasan...hehe~ so, jgn serik utk dtg ke blog ted lg, leave ur track, and i will definitely get to you guys, soon...hehe~

No comments: