Saturday, February 12, 2011

5 Gum Malaysia

rendunya lama tak ketemu ngan korg smua...korg rendu aku tak? maaf la lama tak update blog nie, aku ada  tugasan/kerja luar, jd fokus pada yg penting dlu, tp bukanlah bermakna blog aku nie tak penting, penting tau...cuma dalam keadaan2 tertentu, korg terpaksa memilih langkah yg terbaek agar tak menyesal dikemudian hari...kan2? [moitp ted nie, masuk2 terus nak berceramah]

ada bnyk menda nak kongsi, tp pelan2 la ek...aku masih kepenatan lg sebenarnya, mlm td br sampai kat umah...

perjalanan aku kali nie,
dr kb --> Bandar Baru Bangi, Seksyen 7 (481km) 8/2/11
Bandar Baru Bangi --> Putrajaya (tak jauh pn) 9/2/11
Putrajaya--> Ukay Perdana (40km) 9/2/11
Ukay Perdana --> Gemas ikut Lekas (164km) 9/2/11
Gemas --> Kuantan (190km) 9/2/11
Kuantan --> KL (251km) 10/2/11
KL --> Bandar Baru Bangi, Seksyen 7 (tak de la jauh) 10/2/11
Bandar Baru Bangi --> KB (481km) 11/2/11
total : campur tolak 1800km dlm 4 hari
sumber pengiraan : Google Map

balik trus membuta...hehe...skg br bukak blog, jln2 kat 2,3 blog kawan ada ternampak iklan nuffnang, tekan la ape lg...

iklan sal 5 Gum Malaysia...trus je like dan main game yg disediakan...hmmm, dh lame sbnrnya aku tinggalkan dunia game dalam fb nie, jadi skali skala men, ok la kan...hiks~

lihatlah catatan aku di bawah...biasa2 je, maen kat 5 kali...pastu dh berhenti, sambung malam nie la plak...ngeh3~

score waktu mula2 men...

no 65...itu je yg termampu buat masa skg...

korang dh cuba ke? cuba la...seronok game tu, gabungan minda dan ketangkasan korg...cuba cepat...hehe~
nak cuba, klik sini >5 Gum Malaysia<

-selamat berhujung mggu-

2 comments:

atiEy_[azHa] said...

baru lepas try main . mak aih , memang betul-betul menguji minda . haha . my score ? hehe . 0

Ted said...

[atiey_[azha]] best kan...hehe..
yeke 0 nie? xcaya lah...