Monday, July 4, 2011

Kembali Ke Udara

Hey...hey...hey...apa khabar korang smua? lama sudah kita tidak bersua muka, agak2 ada ke yang rindukan ted, ade ke yang meroyan sbb ted tak update blog? apa2 je lah, tp yang penting hati mau gumbira k...hehe~

maaf la, ted ada something personal yang nak kna selesaikan...itu yang tak sempat nak update blog...

tp, pasni ted akan selalu update utk korg pembaca2 setia blog ted...

>>> owh! btw kan, jgn lupa ek klik2 iklan kat sebelah kanan tu, tolong la ted dapatkan Metered Earning...ehe~ traffic blog ted tak de la mengancam sgt pn, tp dah dapat Buffered Earning pn dah kira bagus, cuma ted tak berpuas hati, nak gak dapatkan Metered Earning...please korg, jgn lupa klik ya...cayang korang~ <<<

nie juz entry mukaddimah yang menunjukkan ted dah mula balik berblogging...so, pastikan korg bersama ted sepanjang masa k...

"ted tinggalkan korg dengan gambar nie...gambar nie diambil masa ted g Hari Terbuka TUDM Gong Kedak aritu...besh2! bnyk menda menarik di sini...len kali nak ajak enchek padel sama la...musti dia gumbira"

ted terpaksa mengundur diri dlu...nnt ted update len k...nntkan story yg besh2 dan meletop dr ted...daaa~

No comments: