Friday, December 23, 2011

Back From The Ashes

from the ashes guys, not the asses..so, pronounce it right!

juz a very quick one since member aku cakap aku dah mati dari blogging...

i'm not really 'mati' or stop blogging, it just that beberapa perkara yang berlaku lately menyebabkan aku memasukkan diri aku ke dalam fasa dorman, not entirely but relatively je...dorman from the outside world, limitkan hubungan aku dengan semua except dengan beberapa orang...

sebab ape, tak nak aku ceritakan, tapi aku dalam proses nak reorganize back my ugly miserable life...try to accept the fact, the truth...

this will be my 2nd last entry of the year (year 2011 of course), akan ada satu lagi yang last...then, aku akan buat perubahan sikit pada blog nie, mungkin membawa tema baru yang lebih menyegarkan (hope so~). cuma masalahnya skg, aku belum jumpa lg apa tema yang aku nak bawak...hoho...malas sangat nak berfikir lately...

****************

sambung cerita lain plak...

nah, ko nak tengok gambar kek kan aritu, nie aku masukkan...ala, kek biasa je...kalau aku celebrate ngan ko, harus aku dah ajak ko pegi SR since SR menyediakan banyak kek yang berasaskan cheese...:P 

layan~





Thiz adalah Red Valvet Cake...


Butter Cake

Nie bukan kek, tapi aku nak citer kat ko, on the very day, aku pegi la bekpes kat kfc, nak ubah selera pepagi, tp bekpes dia cam hell je...tak best langsung, aku lebih prefer bekpes kat mcd lg...jom mcd nilai~


****************

nak gtau gak, lately kebanyakkan orang yang mesej aku diaorg terasa hati dengan the way aku reply mesej2 depa...

ok, 1 thing je...baru korang tahu perasaan aku bila korang cakap sesuka hati je pasal aku, tanpa memikirkan langsung ape perasaan aku pada masa tu...maaf, aku seorang manusia biasa, yang lemah, iman yang lemah...kesabaran aku ada juga tahapnya...bebas~

No comments: