Saturday, January 28, 2012

Super Duper Lazy

Hari nie aku bercadang nak kuar, bukan nak pergi shopping ke tidak cuma nak jalan-jalan, pusing-pusing, ronda-ronda, memerhati gelagat manusia di bandar KB, but I'm super duper lazy to do so...

Jadi aku duk lepak je di rumah layan muvie sambil makan coklat Van Houten (stok cokelat terakhir) ...

=)

10 comments:

-cin0net- said...

ted...ko nk bercuti ngn padil ek?hahaha tolong kawan kite tu cari anak gadis langkawi tau.. :P dier nak kawen tu..hahaha :P

Ted said...

> cinonet-san <
ah, mamat tu dah citer ke? nampak sangat dia xsabo2 nak g bercuti...haha~
nak tlg carikan jodoh ek, payah tu sbb dia memilih sgt...hish, cena nie?

-cin0net- said...

dier memilih?????sangat~~~~ hahahaha :P matila kite kutuk dier kt sini....hahahaha :D

tolong tgk2 kan dier kt langkawi nnti...riso aku kot2 dier terjun dr kapal terbang ke kn...hehehe :P

Ted said...

> cinonet-san <
xpe, kutuk je sbb die dah tau pun...haha~

tp, tak pulak di komen pape...curious nie~

padilchan said...

sebab aku nak tengok sampai mana korang nak kutuk aku!!!

haha~

-cin0net- said...

hahahahaha mengong padil!!!bajet hot la tu kn!hahaha :P

Ted said...

padel mmg hot...haha~

apa omputeh cakap, "center of attention"...hehe~ XD

-cin0net- said...

ko buat aku rse loya r ted...statement xleh blah...hahahahaha :P

padilchan said...

ya, akulah center of at-TENSION. haha~

Ted said...

hahaha~